Golvläggare Örebro

Kvalitativa golv som lyfter ditt hem

Övriga tjänster

Utöver golvläggning så utför  vi även en rad andra kvalitativa tjänster inom bygg- och renovering.

Totalentreprenad

Har du ett större renoveringsprojekt på gång och behöver hjälp från en kompetent hantverkare? Vi utför renoveringar i en smidig och effektiv totalentreprenad. Om du anlitar oss för en totalentreprenad så sköter vi hela projektet: projekthantering som inköp av material och hela genomföranden från första inspektionen till sista finputsningen. Vi gör allt från början till slut och du kommer inte att behöva ha kontakt med flera olika underentreprenörer.

Om- och tillbyggnad

Vi kan genomföra alla former av om- och tillbyggnader – både in- och utvändigt. Uteplatser, Attefallshus, större eller mindre byggnadsprojekt – vi kan hjälpa dig.

Badrum

Vi innehar våtrumstillstånd och utför alla former av byggen och renoveringar i badrum, en av våra specialiteter som vi älskar att arbeta med. Vi håller dessutom på med att bli våtrumscertifierade hos GVK.

Kök

Vi kan genomföra alla olika former av köksrenovering, och har duktiga hantverkare som behärskar alla de inriktningar som behövs för att få till ett modernt, snyggt och fräscht kök. Vid önskemål kan vi även bygga speciallösningar, helt anpassade efter kundens behov och önskemål.

målarutrustning

Måleri

Vi erbjuder alla former av målning, både inomhus och utomhus, inklusive tapetsering. Våra duktiga och kvalitetsmedvetna målare kan hjälpa dig med allt från det lilla barnrummet till att måla hela huset på både insidan och utsidan. Inga arbeten är för små eller för stora för oss.

Svets och smide

Även när det gäller svetsning och olika former av smide har vi stor erfarenhet och kunskap. Hör av dig till oss om du vill veta mer om vilka tjänster vi kan erbjuda inom detta område.

Tak

Vi utför renoveringar av alla former av tak i alla olika material. Vi kan även bygga ett helt nytt tak från början till slut. Vi har genom åren genomfört ett otal takarbeten med gott resultat.

Källare

Vi har även stor kompetens när det gäller källare och hjälper gärna till med allt från renovering till tillbyggnad. Vi planerar lösningen för just din källarlokal och genomför hela projektet.

Bygglovsritningar

Vi har kompetensen att hjälpa dig med bygglovsritningar och andra handlingar som är viktiga för just ditt byggprojekt.

Totalentreprenader, kök, badrum och måleri är några av de tjänster vi erbjuder