Golvslipning Örebro

Vi är proffs på golvslipning i Örebro

Varmt välkommen att anlita oss för att slipa dina golv i Örebro. Vi arbetar snabbt och effektivt för att ge nytt liv till dina golv med effektiva maskiner och goda kunskaper om hur man bäst behandlar olika typer av golv.

En golvslipning är prisvärd, tar bara några timmar och vi ser till att skydda väl så att inte dammpartiklar sprids till resten av huset eller lägenheten. När slipningen är färdig så behandlar vi golvet enligt önskemål.

Slipa golven istället för att byta ut dem

Om du har kvalitetsgolv i ditt hus eller din lägenhet är det synd att byta ut dem i onödan. Många gånger går det att rädda existerande trägolv eller parkettgolv genom att slipa dem och ge dem en ny behandling.

Många har fina golv som bara har fel utseende, till exempel på grund av en gulnad lack eller att de har målats eller behandlats med en färgton som man inte tycker om. När man avlägsnar den och kommer ner till det naturliga träet igen finns det stora möjligheter att göra något nytt och att ge golven en helt annan look.

Mörkbetsade, lantligt såpskurade eller neutralt vaxade golv kan ge ett rejält lyft till ett rum, utan att du behöver byta ut hela golvet.

Vi reparerar vid behov

Om du har ett trä- eller parkettgolv som i stort är fint, men har enstaka delar som är slitna, så kan vi byta ut dessa i samband med slipningen. Det är till exempel vanligt att man får slitna ytor i kök eller hall för att man rör sig mest över enstaka ytor. Då kan det räcka med att byta ut slitna parkettstavar eller plankor för att få ett golv som blir som nytt.

fiskbensparkettgolv

Besiktning innan vi börjar

Innan vi sätter igång med en golvslipning så undersöker vi förstås om det finns tillräckligt mycket golvmaterial kvar för att det ska ge ett bra resultat. Ett golv som har slipats många gånger tidigare kan ha ett för tunt slitlager. Skulle så vara fallet så kan vi ge dig råd kring alternativa golv som skulle kunna ersätta det du har.

Varmt välkommen att kontakta oss idag för att få mer information om golvslipning i Örebro med omnejd.

Slipa dina golv istället för att lägga nya - kostnadseffektivt och miljösmart!