Om oss

Erfarna golvläggare med vackra hem i fokus

Välkommen till en firma som skapar vackra hem och lokaler genom breda kompetenser och suverän service.Vårt företag består av ett gäng kompetenta, erfarna och serviceinriktade medarbetare, samtliga med stor expertis inom golvläggarbranschen. Vi kan erbjuda en mycket bred kompetens inom golv. Bland våra tjänster hittar ni allt från golvläggning till renovering och slipning av golv av de flesta typer av material. Vi har en lång bakgrund inom golvläggning med 15 års erfarenhet.

Hög standard våra arbeten

Vi arbetar alltid efter en hög kvalitetsstandard och har alltid kundens bästa i fokus. Vi tar alltid ansvar för helheten och slarvar inte med några detaljer. Våra visioner och idéer kombineras med kunskap om utförande och material, och tillsammans med kunden skapar vi miljöer att trivas i. Vi gör alltid en noggrann besiktning av behoven innan vi rekommenderar en lösning för den specifika kunden och lämnar ett offertförslag.

Vi vänder oss till privatpersoner, företag och kommuner med våra kompetenta hantverkstjänster. Vårt främsta arbetsområde är Örebro kommun med omnejd. Vi strävar alltid efter att få goda referenser och slutresultat som vi kan stå för och vara stolta över.

Som kund kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vi är givetvis registrerade för F-skatt så att du kan få ROT-avdrag för tjänsterna du beställer och har en rejält tilltagen ansvarsförsäkring.

 

Vi är kunniga och erfarna yrkesmän som lägger alla typer av golv