Golvläggare Örebro

Kvalitativa golv som lyfter ditt hem

Om oss

Golvläggare Örebro drivs i samarbete med flera kompetenta, erfarna och serviceinriktade medarbetare, samtliga med stor expertis inom byggbranschen. Vi har en mycket bred kompetens inom många olika arbetsområden, efter att ha byggt upp en stabil erfarenhet genom att driva bygg-, renovering- och snickeriföretag. Totalentreprenad, badrum, tak och golv, renoveringar av kök och källare – vi gör allt inom bygg- och renovering, alltid med gott resultat. Läs mer om våra olika tjänster här.

Hög standard på arbetet

Vi arbetar alltid efter en hög kvalitetsstandard och har alltid kundens bästa i fokus. Vi tar alltid ansvara för helheten och slarvar inte med några detaljer. Vi gör alltid en noggrann besiktning av behoven innan vi rekommenderar en lösning för den specifika kunden och lämnar ett offertförslag.

Vi vänder oss till privatpersoner och företag med våra kompetenta hantverkstjänster. Vårt främsta arbetsområde är Örebro kommun med omnejd. Vi strävar alltid efter att få goda referenser och slutresultat som vi kan stå för och vara stolta över.

Vi uppfyller Brabyggares kvalitetskrav samt har inkommit med kopia på giltigt försäkringsbrev/bevis på företagsförsäkring.

Vi är kunniga och erfarna yrkesmän som lägger alla typer av golv